• Brand Name: NoEnName_Null
  • Band Length: 23cm
  • Style: Fashion & Casual
  • Movement: Quartz
  • Certification: NONE
  • Water Resistance Depth: No waterproof
  • Clasp Type: Bracelet Clasp
  • Origin: CN(Origin)
  • Case Material: Alloy
  • Case Thickness: 9.5mm
  • Dial Window Material Type: Hardlex
  • Item Type: Quartz Wristwatches
  • Boxes & Cases Material: Plastic
  • Band Material Type: Stainless Steel
  • Dial Diameter: 42mm
  • Band Width: 20mm
  • Case Shape: Round
  • Feature: Luminous
  • Feature: Auto Date

▲Male gold analog watch,showing expensive looking and keep deluxe golden luster; Attractive,fashion,elegance,deluxe style masculine mens watch,suitable for different occasions Unique style,impressive,noble and elegant casual business watch for man; Quartz movement,accurate time keeping; Goldtone indexes,delicate details;
▲Any question about the product, pls contact us at the first time,we will reply to you within 24 hours,offer you 100% satisfation.
▲Waterproof 30 M (99 Ft).In general, withstands splashes or brief immersion in water, . Please DONOT press any buttons underwater, and in case of damaging waterproof ring, please keep it away from steam and hot water.
▲Stainless steel or metal waterproof case, stainless steel strap or imitation leather strap provide comfortable wearing experience,high performance and best price
▲you can as a gift for birthday, Christmas, valentine day, wedding, new year.
▲The sub-dials are decorations only, non-functional.

1.Question:does it have a light for viewing in dark and in the zero mark V?   
Answer: Yes, the hands and the V zero mark are luminous.

2.Question:How do I adjust the date of my watch?       
Answer:Turn the hour hand 2 times to add one day to the date.
3.Question:Is there a self help on removing two or three links?
Answer:We have the tools,customers can buy
4.Question:Does the size of the watch match the description on Amazon, 40mm face ?
Answer:The clarify, the entire watch case is 40mm wide, not counting the crown. The face (the part under the glass) is 30mm.
5.Question:Does this watch tick loudly?
Answer:Some, below 20 decibels, are very light, almost inaudible.
6.Question:Is this a quality watch?
Answer:The quality of our products is guaranteed If you have any questions about the product! Please contact us
7.Question:can you swim or snorkel wearing this watch ?
Answer:No, this watch only supports waterproofing in daily life, washing hands or raining, and does not support swimming and bathing.
8.Question:Made in China?
Answer:Yes, made in China,excellent quality and reasonable price.
9.Question:Why does bezel move?
Answer:the Bezel is used to align the zero mark V of rotating bezel with the position of minutes hand you can then read the scale above the rotating bezel to which the minute hands points so as which so as to figure out the elapsed time.
10.Question:Does it have box?
Answer:No. The one came in a clear little bag, the size of the watch, and in a white delivery bag.
11.Pregunta:Hola el reloj es original?
Answer:Responder:Nuestro relojes vendidos y gestionados son auténticos.
12.Question:What type of battery goes in this watch?
Answer:This watch has a battery style of 377.
13.Question:Does it fit kids?
Answer:No unless it a a big kid.
14.Question:What size tool is used to remove backing to replace battery ?
Answer:We would recommend taking the watch to a local jeweler or store to have the battery replaced.
15.Question:What is the weight of this watch?
Answer: at all it is very light in weight and is comfortable to wear.
16.Question:how long does the battery last?
Answer:it is a good battery and i like this watch because it last for a long period more than one-two year

Color

PKL001094, PKL001095, PKL001096, PKL001097, PKL001098, PKL001099

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.